Greentech Power Electronic Limited

 

Verlicht het Uw beste LEIDENE Leven 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Greentech Power Electronic Limited

Van goede kwaliteit Vierkante deelvenster LED licht voor verkoop
Van goede kwaliteit Vierkante deelvenster LED licht voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Greentech Power Electronic Limited

1 2 3 4
Greentech Power Electronic Limited Greentech Power Electronic Limited Greentech Power Electronic Limited Greentech Power Electronic Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Groene Technologie
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2017
Export pct : 70% - 80%

Wij de Machtsco. van Technologie van Shenzhen Groen, hebben Ltd jarenlang binnen shenzhen, China gelopen. Wij zijn professioneel in het produceren van LEIDENE lichtenproducten en zonnestelselproducten.   Ons grootste doel is dat de beste kwaliteit en de economische producten aan elke verstrekt.  

 

Het bedrijf van de Greentechmacht vatte de succesvolle ervaring van de afgelopen jaren samen en leverde grote inspanningen om de markt uit te breiden, de bedrijfsdiestrategieën aanhangen bij „Technologie Uitstekende Leiden, Niet compromitterende kwaliteit en de Dienst op zijn plaats“ worden gebaseerd. Elk jaarbedrijf investeert 10% van zijn annaulopbrengst in onderzoek en ontwikkeling.  Wij hebben internationaal geavanceerd materiaal voor en, ondertussen het uitgenodigde binnenlandse beste technische elite onderzoek & ontwikkeling die, die van Greentech Macht en vestigden vriendschappelijke samenwerkingsverhouding met donestic wetenschappelijke onderzoekinstituten en academies, al deze geconsolideerde Greentech-leiding in de binnenlandse geleide industrie testen vervaardigen.

 

Wij kunnen hoogst aangepaste producten en oplossing aan klanten wereldwijd verstrekken. Als u de hoogste norm van productkwaliteit en klantentevredenheid wilt, heten wij alle agenten welkom wereldwijd en verdelers om onze partners te worden, verlenen wij de dienst om u te helpen om uw bedrijfsreis te beginnen of uit te breiden!

Greentech Power Electronic LimitedGreentech Power Electronic Limited

Contactgegevens
Greentech Power Electronic Limited

Contactpersoon: Ms. Gina Gong

Tel.: 86--15220142951

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)